Lejemål på 589 m²
Thomas B. Thriges Gade 42 B, 1. sal tv

I den markante og præsentable ejendom NØRREHUS COMPANY PARK ligger dette lyse
1.sals hjørne-lejemål på 589 m².

Lejemålet renoveres gennemgribende og opgraderes med bl.a.: Nyt lækkert præsentabelt køkken/ kantineområde med glasvægge mod kontorområdet, storrumskontor – som nemt kan opdeles i mindre kontorer/møderum mv., toiletsektion med nye overflader og ny sanitet, kopirum mv. Nedstroppede nye akustiklofter, ny LED-grundbelysning med Pir-tænding, mekanisk ventilation, opdaterede installationer, stærkstrøm til alle arbejdsstationer mv. Nye flotte slidstærke EGE-tæppefliser, eller lignende kvalitet.

Dette lejemål har et særdeles godt lysindfald, og opvarmes med fjernvarme.

Adgang sker via fælles indgangsområde med gangareal og elevator.

Lejer kan endnu nå at påvirke den afsluttende indretning i forhold til omfang og placering og typer af indvendige vægge og valg af gulvbelægning, ligesom der eksempelvis også kan tilkøbes køling/klimaunits, PDS-kabling, leje af parkeringspladser og øvrige leverancer og ydelser efter individuelt behov.

Lejemålets facade har stor eksponeringsmulighed mod Ejlskovsgade og Thomas B. Triges Gade.

Der er ligeledes adgang til parkeringspladser på ejendommen, efter nærmere aftale.

Dette erhvervslejemål har mange anvendelsesmuligheder og er let at indrette, så man får en effektiv udnyttelse af arealet.

Hvis I ønsker et større eller mindre lejemål i ejendommen, så har vi på nuværende tidspunkt også mulighed for at tilbyde dette.