Lejemål på 583 m²
Thomas B. Thriges Gade 46 D, parterre th.

I den markante og præsentable ejendom NØRREHUS COMPANY PARK ligger dette lyse og netop gennemgribende istandsatte parterre lejemål på 583 m².

Lejemålet indeholder: Fælles indgangsområde med elevator og gangareal. Flot storrumskontor med Deko-glasvægge i New Yorker-stil, og meget lysindfald. Storrumskontoret kan nemt opdeles i flere kontorer og møderum mv. Kopirum. Stort præsentabelt HTH køkken/kantine med Deko-glasvægge. Nyrenoveret toiletsektion med ny sanitet. Lejemålet er desuden opgraderet med bl.a. nye rustikke akustiklofter, ny Led-grundbelysning, Linjearmaturer Solar LQ 60, Tænding via Pir-følere, synliggjorte betonsøjler, opdaterede elinstallationer og 36 strømudtag til arbejdsstationer mv. Nye ventilationsrør. Lejemålet opvarmes med fjernvarme.

Lejer kan endnu nå at påvirke den afsluttende indretning i forhold til omfang og placering og typer af indvendige vægge og valg af gulvbelægning, ligesom der eksempelvis også kan tilkøbes køling/klimaunits, PDS-kabling, leje af parkeringspladser og øvrige leverancer og ydelser efter individuelt behov.

Lejemålet leveres rengjort, nøglefærdigt og fuldstændig klart til indflytning.

Dette erhvervslejemål har mange anvendelsesmuligheder og er let at indrette, så man får en effektiv udnyttelse af arealet.

Der er ligeledes adgang til parkeringspladser på ejendommen, efter nærmere aftale.

Hvis I ønsker et større eller mindre lejemål i ejendommen, så har vi på nuværende tidspunkt også mulighed for at tilbyde dette.